Βιομηχανική ψυχολογία

  • Έχω μια μικρή εταιρία που αντιμετωπίζει μερικά θέματα. Πως θα ξέρω ότι το Μindshift είναι κατάλληλο για μένα; 

Όταν αποφασίσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με πιθανά θέματα που αντιμετωπιζετε, θα σας κάνουμε μια σειρά ερωτήσεων για να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες θα μας βοηθήσουν να αποφασίσουμε ποια είναι η καλύτερη προσέγγιση για την εταιρία σας. Θα σας παρουσιάσουμε το σχέδιο μας και μαζί θα αποφασίσουμε ως προς την υλοποίηση του. 

  • Ποια είναι τα οφέλη από την άσκηση και εφαρμογή γνώσης της βιομηχανικής ψυχολογίας;

Κάθε σχέδιο που δημιουργείται, βασίζεται στις δικές σας ανάγκες. Με την υλοποίηση του σχεδίου, η εταιρία θα έχει ανταπόκριση στα πρότυπα που έχετε ορίσει. Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν σε όλη τη συνεργασία μας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μακροπρόθεσμα για κάθε θέμα που προκύπτει στην εταιρία σας.

Διαδικτυακή ψυχανάλυση 

  • Με ενδιαφέρει η διαδικτυακή ψυχανάλυση, όμως δε το έχω δοκιμάσει ποτέ. Πως λειτουργεί;

Η μέθοδος της συμβουλευτικής ψυχανάλυσης μέσω του Διαδικτύου μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε συσκευή που έχει πρόσβαση σε αυτό. Ανάλογα με τη προτίμηση του καθενός, η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Μετά τη πρώτη επαφή, ορίζουμε ημερομηνία, ώρα και προτιμώμενη μέθοδο επικοινωνίας. Έτσι, το ραντεβού κλείνεται με όλες τις αρχικές ερωτήσεις απαντημένες από την αρχή.

  • Ποια είναι τα οφέλη της διαδικτυακής ψυχανάλυσης; 

Οι διαδικτυακές μας συνομιλίες προσφέρουν πολλά οφέλη. Ενδεικτικά, είναι μια άριστη επιλογή για όσους δε μπορούν να μεταβούν σε ένα γραφείο λόγω φυσικών περιορισμένων ή έλλειψης χρόνου. Ανάλογα με τη τοποθεσία του κάθε ατόμου, η οποία μπορεί και να μεταβάλλεται, μια προγραμματισμένη συνεδρία μπορεί να υλοποιηθεί με τη χρήση ενός smartphone. Η διαδικτυακή συμβουλευτική έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ευκολία και να δουλεύει γύρω από τη διαθεσιμότητα σας. 

Ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:

Εφαρμογή της βιομηχανικής ψυχολογίας στο χώρο εργασίας μουΔιαδικτυακή ψυχανάλυσηΓενικές ερωτήσεις σχετικά με τη συλλογή περισσότερων πληροφοριών σχετικά με το Mindshift
All rights reserved mindshift.