mindshift

scroll

Εργασιακή ψυχολογία και συμβουλευτική ψυχοθεραπεία.

Εργασιακή ψυχολογία

Βοηθώντας τις εταιρείες να ανασχηματιστούν και να μεγαλώσουν

Συμβουλευτική ψυχοθεραπεία

Βοηθώντας τους ανθρώπους να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες ζωές

Βιωματικά σεμινάρια

Στοχευμένα σεμινάρια που βοηθούν στην επίλυση καθημερινών θεμάτων

Η Ασημίνα και η ομάδα της, κατάφεραν να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τα θέματα περί του εργασιακού στρες και συνολικά να αυξήσουμε την εργασιακή δέσμευση. Η συμβολή της ήταν πολύτιμη και τα επαναλαμβανόμενα check-in της μας βοήθησαν να παραμείνουμε συνεπείς στο πλάνο.

– TSAKIRIS MALLAS –

Το mindshift μπόρεσε να απλοποιήσει τη διαδικασία της πρόσληψης και της εξερεύνησης ανθρώπινου δυναμικού για την εταιρεία μας. Οι πληροφορίες και οι γνώσεις που αποκτήσαμε μέσα από αυτή τη συνεργασία θα εκτιμώνται για πάντα.

– EDI EXPRESS –

Η διαδικασία της συμβουλευτικής ψυχοθεραπείας μέχρι πρότινος με τρόμαζε και με μπέρδευε. Λόγω της προσωπικότητας της Ασημίνας και τη δυνατότητα της να με κάνει να νιώθω ασφαλής, μπόρεσα να ξεπεράσω τους φόβους μου και να δουλέψω πάνω στο να βελτιώσω τη ζωή μου.

– K. 31 χρ. –

Είχα δοκιμάσει τη θεραπεία στο παρελθόν και ποτέ δε φάνηκε να μου ταιριάζει. Βρίσκοντας την Ασημίνα και δείχνοντας της εμπιστοσύνη στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ήρθα με μια πολύτιμη ανταμοιβή και σίγουρα φέροντας αλλαγές στη ζωή μου.

– B. 44 χρ. –

Testimonials for mindshift.gr
what is mindshift logo for mindshift.gr

Τι είναι το mindshift;

Το mindshift είναι μια έννοια που αντιπροσωπεύει την ευκαιρία για αλλαγή. Πιστεύουμε ότι με το να αλλάξουμε την οπτική ενός ανθρώπου, δημιουργείται η δυνατότητα να αποκαλυφθούν βασικά στοιχεία που θα οδηγήσουν στην επαγγελματική ευτυχία και στην αίσθηση της εκπλήρωσης στο προσωπικό τομέα.

homepage target question what is mindshift.gr

Πως μπορεί το mindshift να σε βοηθήσει;

Το mindshift προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών στον εργασιακό και HR consulting τμήμα, παράλληλα με εξατομικευμένες και ομαδικές θεραπείες. Κάποια από τα τρέχοντα project μας στον επιχειρηματικό τομέα, περιλαμβάνουν κύκλους μαθημάτων για τη διαχείριση του άγχους, την αύξηση της παραγωγικότητας και της εξεύρεσης ανθρώπινου δυναμικού. Το κύριο μέλημά μας είναι η υγεία και η ευεξία των ατόμων εντός του εργασιακού περιβάλλοντος.

Οnline services for mindshift.gr

Οι υπηρεσίες μας

Η Ασημίνα Ευκαρπίδου είναι το πρόσωπο πίσω από το mindshift. Είναι εκπαιδευμένη ψυχολόγος με εμπειρία στην ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία. Αφού ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της με τίτλο MSc Social Psychology: Work, Organization, Personnel track, εκπαιδεύτηκε στο τομέα της εργασιακής ψυχολογίας. Η Ασημίνα είναι ειδικευμένη επαγγελματίας και είναι αφοσιωμένη στο να σας βοηθά να εκπληρώσετε κάθε προσωπικό και επαγγελματικό στόχο. Το mindshift δεσμεύεται να σε βοηθήσει να αναπτυχθείς με στοχευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Είτε έχεις μια επιχείρηση ή είσαι άτομο που αντιμετωπίζει καθημερινές προκλήσεις που σε κρατούν πίσω, το mindshift μπορεί να σε βοηθήσει. Δεν υπάρχει λόγος να το περάσεις μόνος σου και να το αφήσεις να σε εμποδίσει από το να προχωρήσεις στο χώρο εργασίας και στη προσωπική σου ζωή. Σχεδιάζουμε εξατομικευμένες συνεδρίες συμβουλευτικής ψυχοθεραπείας που σου δίνουν την ώθηση και ενέργεια που χρειάζεσαι!

Quote background image for mindshift.gr
buildings industrial psychology for mindshift.gr

Εργασιακή ψυχολογία

Μεταμόρφωσε την επιχείρηση σου σε ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Ενίσχυσε τη δημιουργικότητα σου και μεγιστοποίησε την ευτυχία σου. Το mindshift θα σε καθοδηγήσει σε κάθε βήμα με εμπεριστατωμένες συμβουλές σχετικά με τις μεθόδους της βιομηχανικής ψυχολογίας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, σχεδιασμένες να ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησης σου, ανεξάρτητα από το μέγεθος της. Συμβάλλουμε στην επιστήμη της εργασιακής συμπεριφοράς, παράγοντας γνώση και λύνοντας ρεαλιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί, σχεδιάζοντας τη διαδικασία πρόσληψης, επιλογής και εξεύρεσης ανθρώπινου δυναμικού.

online counseling logo icon for mindshift.gr

Διαδικτυακή ψυχοθεραπεία

Αισθάνεσαι συχνά ότι οι ανταγωνιστικές ώρες είναι συντριπτικές, το στρες της ρουτίνας να σε εξουδετερώνει και οι κρίσεις πανικού είναι μια επιπλέον πηγή άγχους; Το mindshift ειδικεύεται στην διαδικτυακή ψυχοθεραπεία, η οποία είναι μια καινοτόμα προσέγγιση στη θεραπεία που έχει σχεδιαστεί για άτομα με πολυάσχολα προγράμματα. Βελτίωσε την ποιότητα της ζωής σου μαθαίνοντας πως να κάνεις μικροδιαχείρηση της καθημερινότητας σου. Απόκτησε τον έλεγχο του προγράμματος σου και ικανοποίησε όλες τις ανάγκες σου από την άνεση του χώρου σου. Όλοι οι κανόνες εμπιστευτικότητας ισχύουν και για την διαδικτυακή συμβουλευτική ψυχοθεραπεία.

target for seminars logo for mindshift.gr

Βιωματικά σεμινάρια

Τα σεμινάρια ευεξίας είναι ιδανικά για όποιον επιθυμεί να αναγνωρίσει και να φροντίσει τη ψυχική και συναισθηματική του υγεία και να νιώσει ανακούφιση από το άγχος της ζωής. Το mindshift προσφέρει επιχειρηματικά στοχευμένα ομαδικά σεμινάρια που πραγματεύονται την υποστήριξη της ομαδικής επικοινωνίας και συνεργασίας ειδικά σε καταστάσεις εξ’ αποστάσεως εργασίας. Επισης, πραγματοποιούμε σεμινάρια για άτομα με βάση την ομαδική εργασία και την ανάπτυξη μέσω της ανταλλαγής κοινών εμπειριών ζωής. Τα σεμινάρια είναι ανοιχτά για όλους, ανεξάρτητα από το επίπεδο εξοικείωσης τους με τη διαδικασία και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των σεμιναρίων που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος. Μια αρχική συζήτηση διαβούλευσης θα πραγματοποιηθεί μετά την εγγραφή.

Η ψυχολόγος Ασημίνα Ευκαρπίδου είναι έτοιμη να σε βοηθήσει. Ας κάνουμε το πρώτο βήμα μαζί.