Συχνές ερωτήσεις

Ποιοι είμαστε

Η ιδρύτρια και CEO του mindshift, Ασημίνα Ευκαρπίδου, είναι εκπαιδευμένη εργασιακή ψυχολόγος με εμπειρία τόσο στην προσωπική όσο και στην οργανωσιακή ψυχολογία. Μαζί με μια επιλεγμένη ομάδα ψυχολόγων και συμβούλων, το mindshift είναι ικανό να προσαρμοστεί σε κάθε πιθανή κατάσταση που προκύπτει.

Τί κάνει το mindshift

Είτε συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία, είτε ανά άτομο, ο απώτερος στόχος μας είναι να ξεπεραστεί το εκάστοτε ζήτημα και ένα δημιουργηθεί ένα επιτυχημένο, λειτουργικό περιβάλλον. Με τη συλλογή πληροφοριών και την επιμελή έρευνα, κάθε σχέδιο που διατυπώνεται είναι προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Μάθε περισσότερα

Εάν διαβάζοντας τις συχνές ερωτήσεις, σας έχουμε αφήσει ακόμα αναπάντητα ερωτήματα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα απαντήσουμε λεπτομερώς σε κάθε αίτημα.

Εργασιακή Ψυχολογία

Έχω μια μικρή εταιρεία που αντιμετωπίζει μερικά θέματα. Πως θα ξέρω ότι το mindshift είναι κατάλληλο για μένα;

Όταν αποφασίσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με πιθανά θέματα που αντιμετωπίζετε, θα σας κάνουμε μια σειρά ερωτήσεων για να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες θα μας βοηθήσουν να αποφασίσουμε ποια είναι η καλύτερη προσέγγιση για την εταιρεία σας. Θα σας παρουσιάσουμε το σχέδιο μας και μαζί θα αποφασίσουμε ως προς την υλοποίηση του.

Ποια είναι τα οφέλη από την άσκηση και εφαρμογή της γνώσης της βιομηχανικής ψυχολογίας;

Κάθε σχέδιο που δημιουργείται, βασίζεται στις δικές σας ανάγκες. Με την υλοποίηση του σχεδίου, η εταιρεία θα έχει ανταπόκριση στα πρότυπα που έχετε ορίσει. Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν σε όλη τη συνεργασία μας, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μακροπρόθεσμα για κάθε θέμα που προκύπτει στην εταιρεία σας.

Διαδικτυακή Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία

Με ενδιαφέρει η διαδικτυακή συμβουλευτική ψυχοθεραπεία, όμως δε το έχω δοκιμάσει ποτέ. Πως λειτουργεί;

Η μέθοδος της συμβουλευτικής ψυχοθεραπείας μέσω του Διαδικτύου μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε συσκευή που έχει πρόσβαση σε αυτό. Ανάλογα με τη προτίμηση του καθενός, η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Μετά τη πρώτη επαφή, ορίζουμε ημερομηνία, ώρα και προτιμώμενη μέθοδο επικοινωνίας. Έτσι, το ραντεβού κλείνεται με όλες τις αρχικές ερωτήσεις απαντημένες.

Ποια είναι τα οφέλη της διαδικτυακής ψυχοθεραπείας;

Οι διαδικτυακές μας συνομιλίες προσφέρουν πολλά οφέλη. Ενδεικτικά, είναι μια άριστη επιλογή για όσους δε μπορούν να μεταβούν σε ένα γραφείο λόγω φυσικών περιορισμών ή έλλειψης χρόνου. Ανάλογα με τη τοποθεσία του κάθε ατόμου, η οποία μπορεί και να μεταβάλλεται, μια προγραμματισμένη συνεδρία μπορεί να υλοποιηθεί με τη χρήση ενός smartphone. Η διαδικτυακή συμβουλευτική ψυχοθεραπεία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ευκολία και να δουλεύει γύρω από τη διαθεσιμότητα σας.

Ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με

Ενδιαφέρεστε για μια 20’ διαβούλευση;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποτεδήποτε