Σχετικά με μας

Η Ασημίνα Ευκαρπίδου είναι το πρόσωπο πίσω από το mindshift.

Είμαι ειδικευμένη επαγγελματίας κατέχοντας ένα μεταπτυχιακό στην κοινωνική και οργανωσιακή ψυχολογία από το Tilburg University. Η ειδίκευση μου έγκειται στην επίλυση προβλημάτων στον εργασιακό τομέα και στη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα ετών, έχω αποκτήσει εμπειρικές γνώσεις σε ερευνητικό πλαίσιο και σε περιβάλλον ψυχολογικής υποστήριξης αλλά το πάθος μου ήταν πάντα η κινητήρια δύναμη στο επάγγελμα μου. Πιστεύω ακράδαντα ότι η καλή φροντίδα της σωματικής και ψυχικής μας ευεξίας είναι το κλειδί για να απολαύσουμε τη ζωή, ανεξάρτητα από το πόσο φορτωμένη ή αγχωτική μπορεί να είναι μερικές φορές.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι θέλουν ή χρειάζονται αλλαγή στη ζωή τους, δε γνωρίζουν όλοι πότε να ξεκινήσουν ή πως να το προχωρήσουν. Εδώ είναι που έρχομαι εγώ και το mindshift. Το mindshift ιδρύθηκε το 2017 με ένα όραμα να προσφέρει βοήθεια, καθοδήγηση και λύσεις για οργανωσιακές ρυθμίσεις και θετικές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων. Είμαι σίγουρη πως μπορώ να σας βοηθήσω να βελτιώσετε τους εργασιακούς στόχους και τα επιτεύγματα της εταιρείας. Παράλληλα, μπορώ να βοηθήσω να συμβάλλω στην προσωπική σας πρόοδο, και στο να κατανοήσετε καλύτερα τη συμπεριφορά σας σε διαφορετικά πλαίσια.

asimina efkarpides for mindshift.gr

Γιατί να μας επιλέξετε;

  • Δεν πιστεύουμε σε γενικές λύσεις τύπου «ένα μέγεθος κάνει για όλους». Αντ’αυτού, το mindshift προσφέρει μια εξατομικευμένη προσέγγιση για την αντιμετώπιση των αναγκών σας.
  • Η συμβουλευτική ψυχοθεραπεία πρέπει να αφορά τη φροντίδα του εαυτού μας, και όχι να αποτελεί ακόμα μια επιτακτική ευθύνη. Έχουμε σχεδιάσει τις υπηρεσίες μας να είναι ευέλικτες και προσβάσιμες στο δικό σας πρόγραμμα.
  • Το διευρυνόμενο πελατολόγιο μας είναι η εγγύηση μας. Βελτιωνόμαστε συνεχώς ώστε να σας προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών.
shapes for industrial psychology for mindshift.gr
what is mindshift logo for mindshift.gr

Τι είναι το Mindshift;

Το Mindshift είναι μια έννοια που αντιπροσωπεύει την ευκαιρία για αλλαγή. Πιστεύουμε ότι με το να αλλάξουμε την οπτική ενός ανθρώπου, δημιουργείται η δυνατότητα να αποκαλυφθούν βασικά στοιχεία που θα οδηγήσουν στην επαγγελματική ευτυχία και στην αίσθηση της εκπλήρωσης στο προσωπικό τομέα.

homepage target question what is mindshift.gr

Πως μπορεί το Mindshift να σε βοηθήσει;

Το mindshift προσφέρει μια πληθώρα υπηρεσιών στον εργασιακό και HR consulting τμήμα, παράλληλα με εξατομικευμένες και ομαδικές θεραπείες. Κάποια από τα τρέχοντα project μας στον επιχειρηματικό τομέα, περιλαμβάνουν κύκλους μαθημάτων για τη διαχείριση του άγχους, την αύξηση της παραγωγικότητας και της εξεύρεσης ανθρώπινου δυναμικού. Το κύριο μέλημά μας είναι η υγεία και η ευεξία των ατόμων εντός του εργασιακού περιβάλλοντος.